piątek, 6 listopada 2015

Rama smaż jak szef kuchni Klasyczna

Dzięki Talk Marketing jestem Talk Agentem w kampanii Ramy.
W raz z przesyłką otrzymałam 6 opakowań produktu Rama Smaż jak Szef Kuchni Klasyczna oraz 12 ulotek o produkcie.
Wielokrotnie mijałam Ramę na sklepowych pułkach ale nie miałam odwagi jej kupić i to był mój wielki błąd , jest naprawdę lepsza od tradycyjnego oleju do smażenia nie mówiąc już o samych składnikach. Rama to połączenie wysokiej jakości olejów roślinnych  takich jak olej rzepakowy i słonecznikowy oraz zawiera kwasy omega-3, omega-6 i witaminy A i D , charakteryzuje się również mniejszą zawartością nasyconych  kwasów tłuszczowych niż masło.
Wystarczy odpowiednią ilość wylać na rozgrzaną patelnię i odczekać kilka chwil aż uzyska odpowiednią temperaturę , a wiemy to dzięki temu iż po osiągnięciu odpowiedniej temperatury ''nikną'' powstałe pod czas wlewania ''bąbelki''.
Łatwo miesza się z innymi składnikami , świetnie sprawdza się także podczas pieczenia.
Najciekawszą i najistotniejszą różnicą od zwykłego oleju jest to że nie pryska pod czas smażenia  .
Nie pali się na patelni dzięki czemu nie dymi się i nie czuć w kuchni przykrego zapachu smażenia.
Mięso smażone na Ramie jest szybciej usmażone i nie nasiąka olejem oraz nie czuć smaku niechcianego tłuszczu.
Przygotowany na nim obiad jest o wiele smaczniejszy co sama sprawdziłam na swojej rodzince i zgadzają się razem ze mną :)
Ocena produktu :5/5

Producent przygotował dla Nas Ramę Smaż jak Szef Kuchni w trzech w wariantach :

- Wariant Klasyczny ( testowany prze ze mnie)- jest to najlepszy wybór do mięs , ryb czy naleśników.Dzięki łatwości łączenia się z innymi składnikami także jest doskonała do sosów , marynat czy smarowania form do pieczenia.

-Wariant Maślany Smak -Rama w tym wariancie sprawia że potrawy pięknie się rumienią i nabierają maślanego smaku.Pasuje idealnie do warzyw smażonych na patelni.

-Wariant z Oliwą z Oliwek - jest doskonała do dań włoskich.Polecana osobom , które lubią smak i zapach oliwy .


Składniki Rama Smaż jak Szef Kuchni Klasyczna :

oleje roślinne 82% (rzepakowy, słonecznikowy, całkowicie utwardzony rzepakowy, w zmiennych proporcjach), woda, sól 1,5%, emulgator (lecytyny, w tym sojowe), aromaty, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), barwnik (karoteny), witaminy A i D.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz